godblä,

Publicerat: 2010-07-21 / 10:12:21 | Kategori:
såå jävla opepp som det bara går att vara är jag just nu, kuuuuuuuuuuuuuuul! nej inte ett dugg... skulle lätt kunna gå och lägga mig igen och aldrig mer vakna eller jo kanske om ett par veckor.. klippte Jasmine igår och de vart bra,


veckan innan bakfyllan!

Publicerat: 2010-07-20 / 21:18:12 | Kategori:
Är på sollerön ! wiho! Har färgat Jasmines hår typ tre gånger nu och det är EN slinga som vägrar bli färgad ?! har fan har en hel förpackning på bara den typ :s och endå är den brun fortfarande! crap...

Åkte upp hit igår as skönt, har bara tagit det lugnt och sovit som fan men är endå trött, så jaa vet inte hur ja ska orka vara full i flera dagar men de löser sig! Barro och jag ska sova i bilen i tre nätter och Kenneth & Jasmine sover i husvagnen med resten! niiice, man får duscha i en skola som är öppen dugnet runt ? hah, kan inte bli bättre typ =) Malung, here we come!

Ny piercade på bild, as nice dock mår inte min läpp så rockigt just nu :s men hoppas det bli bättre för vill ha den kvar! Tur mamma är sjuksyster så ja kan få lite rengörings saken av henne!

Har inte varit hemma i Marieberg på ett långt tag, känns både och faktiskt.. saknar hundarna och allt annat hemma, men de löser sig de också som allt annat.. som ja tar förgivet att det löser sig.

Jag längtar efter att skolan ska börja på någotvis så ja har något vettigt att göra om dagarna, min klass rockar rätt hårt ♥


tattuera mig ska jag också göra snart nu jävlar :) hela armen vill jag göra ;D ap snyggt, men ska börja med lotus blomma! sniggt som fan, dock tror ja min ska vara röd fast vet inte än!

Nu ska jag klippa Jasmine :)
Puss hejj !


in my head! ♥

piercing idag!

Publicerat: 2010-07-16 / 11:14:50 | Kategori:
idag blir det piercing i läppen :) wiho! sen blir det att åka till sollerön igen, och fixa lite :D sen imorgon blir det falun och ja kommer sakna min jasmine :( :(


blabla skriver mer sen ! :) Nu ska ja dricka upp mitt kaffe !
om du kunde förstå,

Publicerat: 2010-07-15 / 16:31:47 | Kategori:
heeeej, nu är ja på sollerön igen hur härligt som helst ! :) bästa jasmine och barro här också!

Jag och Jasmine har städat hela Kenneths bil som han har rövat ner till max, vi hittade lingon, fågelfjädrar och ja fan allt undra vad för braksaker han varit ut på! Under tiden ja å jasmine städade bilen satt Ante och Kenneth på en annan bil och kastade ur sig " Härligt att se kvinnorna jobba lite" ! hörrru, haha ni ska få igen :) vi duschade bilmattorna i duschen hahaha så badrummet vart lite lerit haha men de fick vi på köpet! bilen vart iallafall fin och ren :) duktiga vi är!


Äter pencillin för mitt knä som inte mår så rockigt efter min fina krasch, h a h a ... men men de går väl över hoppas jag. Så att rida på en vecka kan ja glömma tyvärr :( saknar min bebis enormt!

Nu lagar Jasmine mat och sen tror ja vi ska till Falun tyvärr, vill gärna vara kvar här en natt till men vi ska pierca oss imorgon så vi lär väl åka till falun..

jag saknar dig nå enormt helt sjukt förstår inte varför jag bara inte kan släppa dig? du har något speciellt som ja inte kan släppa, spelar ju ingen roll hur mycket du svinar eller beteer dig.. och när ja tänker på dig så blir ja helt off på allt.. crap, önskar att ja aldrig träffat dig men de är försent nu..
Du har lyckats med något ingen annan har.

orkar inte skriva nå mer nu, skriver sen./ E

~

Publicerat: 2010-07-04 / 13:12:15 | Kategori:
okej jag har vart dum, förlåt bruden du är inte värd att bli behandlad så här,

men sånt är livet fucking hoe.

.

Publicerat: 2010-07-04 / 13:02:27 | Kategori: people says
dom värsta såren är dom som inte blöder...


RSS 2.0