sitter i skolan

Publicerat: 2011-08-26 / 13:07:41 | Kategori: vardagen
ja precis, och väntar på att bussen ska gå till den bästa byn! Edsbyn <3 så jävla bra folk :) FAST den går ju inte förens två, men de är väl okej då.. Madde och Jennie ska med också, kul kul :D kommer bli en bra helg känner jag! även fast det har vart motgångar nu på senaste känns det som om det kommer bli en bra helg iallafall och tur är väl det.

Har inte så mycket mer att berätta nu för det har inte hänt så mycket, förutom att jag börjat sista året på gymnasiet FYFAN vad skönt det är :) wioho!

nu ska jag möte jocke :)jag kommer alltid älska dig, fina människa...

someone like you

Publicerat: 2011-08-25 / 23:15:35 | Kategori: de känns
åh vad lättlurad jag är.. går och hoppas på att det ska hända men det är bara att inse att det aldrig kommer ske.. du vill helt enkelt inte samma, vi går åt olika håll. vi kanske finner varandra i framtiden, men inte som det är nu. Du är värd någon bättre, jag tar på mig skulden, det är mitt fel att vi går åt olika håll.
låt det koka

Publicerat: 2011-08-24 / 20:18:56 | Kategori: vardagen
en väldigt irriterad Evelina skriver idag, har inte haft tid att blogga förut för jag har haft så mycket att göra pågrund av andra. men nu är det slut på det. Jag orkar inte vara den som alltid ska finnas där för ALLA, jag finns där för mina vänner som jag gillar och känner att jag vill umgås med, jag måste börja bry mig om mig själv. Så är det och så kommer det bli!

annars är allt väldigt bra just nu, hästen går KANON.. allt som behövs för att jag ska må bra egentligen.

finns hur mycket som helst att skriva men blääh känner jag, kan blogga i helgen nu ska jag kolla på tv:)
RSS 2.0