inte meningen

Publicerat: 2012-09-26 / 14:27:01 | Kategori: vardagen
båda vill inte det är bara jag som vill, bara jag som kämpar. Hur mycket jag än önskar så kommer det aldrig bli vi igen, för det här var din sista chans. Du behöver inte försöka något mer, jag har fått nog. Jag vill inte se problemen, men dom har jag klart och tydliget sett nu. Allt för många gånger, jag vill inte se dom mer. Att du vill försöka varannan helg, dag eller vecka eller vafan de nu är. Och jag är så grymt kär i dig, men det räcker inte lägre inte för mig, inte att det bara är jag. Klart jag inte kan släppa dig direkt, men de är färdigt försökt.
 
tell me, was something out of what you said true?
 

trivs

Publicerat: 2012-09-17 / 23:39:00 | Kategori: vardagen


Jag trivs väldigt bra med mitt liv för tillfället, finns inget att klaga på förutom att jag är förkyld och dom små problemen som är runt omkring vet jag kommer lösa sig också. Jag har hittat det bästa jobbet i världen och som pricken över iet är det så underbart bra jobbar kompisar också ! sjukt! När jag satt i skolbänken hade jag nog aldrig kunnat förställa mig det här jobbet. Tur jag chansade och sökte, nöjd tjej!

 

 

Hästen är frisk igen också, vilket känns som en stor lättnad. Var tveksam på vad som skulle ske där ett tag, men det gick också vägen. älskade petite <3Som vanligt nu förtiden så är jag hos Trulsa, mitt hem nummer två. Stor trivs här också, goa familjen! Tack som fan att jag får vara här :D dock så vet jag att Trulsa avgudar mig för jag är så frän? så måste det vara.. :) 

 

 

Och såklart så saknar jag min kärlek, men sånt är livet! ♥

 

 


full för kärlekens skull

Publicerat: 2012-09-10 / 23:32:34 | Kategori: vardagen

just why?

Publicerat: 2012-09-10 / 23:30:38 | Kategori: de känns
Varför kom jag inte ihåg hur det var sist? Det är såhär jag inte vill ha det, jag visste det hela tiden... :(


RSS 2.0