~

Publicerat: 2011-12-24 / 11:05:33 | Kategori: people says
Dom säger att ensam är stark. Utan dig så är jag svag, utan dig vill jag inte vara, min fina ♥

jag är krossbar, jag är svag nu

Publicerat: 2011-12-19 / 22:57:27 | Kategori: vardagen

heey,

Idag har jag klarat C-provet i skolan, myes va underbart! Både jag och Anna klarade det, imorgon ska vi skriva YKB. Men de kommer nog inte gå så bra eftersom jag orkar inte plugga just nu det är en massa annat som jag behöver bry mig mer om för tillfället, ykbn är ju kvar i vår men kanske inte det här som är just nu? hur som helst imorgon går jag på jullov men lov blir det inte direkt, ska köra timmer mesta delen av lovet :) bästa som finns faktiskt. Man vet aldrig vad dagen har att erbjuda och trevliga jobbar kompisar, kan jag behöva efter dom här helgerna som vart den senaste tiden, någon som inte vet ett dugg om mig. Det är väldigt skönt!

mina känslor är spridda, jag vet inte vad jag ska göra. Helst vill jag bara vända ryggen till men det kan jag inte för jag vet att jag kommer ångra mig då. jag vet att du tycker att jag är en tönt, som skriver en massa om dig å hit och dit. men jag kan inte tänka på annat just nu, jag vill inte förlora dig och jag vill inte vara med dig.
Och Hanna, jag saknar dig. Om vi kunde vara som förr, när vi inte kunde vara utan varandra när vi fick lov att fråga varandra om de va rätt att göra så där eller om de var fel? Jag antar att allt i livet inte kan fortsätta att vara så bra som det var just då, men jag hoppas verkligen att vi föralltid kommer vara vänner. För jag älskar dig min rock, det ska du veta och jag kommer aldrig glömma dig, och alla våra vansinnes turer och minnen som vi skaffat oss även fast vi var hel dumma ibland. ♥ 18 oktober - bästa datumet någonsin!


som sagt ge mig jullov - nuuu helst!dag 1

Publicerat: 2011-12-12 / 10:31:53 | Kategori: vardagen
Godmorgon, Nyss käkat frukost åså! Idag bli det antingen äventyrsbad eller skridskor vi får väl se. Sängen va ganska skön och madde låter rätt mycket när hon sover!

/ E

~

Publicerat: 2011-12-11 / 23:14:31 | Kategori: de känns
people like you doesn´t belong in our world ω
Känslan jag har av att du kan bete dig precis som du vill emot mig och endå förlåter jag är inte okej. Jag vet inte om det ä så än för just nu ser jag igenom allt, ibland önskar jag att jag aldrig ens hade träffat dig. För utan dig hade det var så mycket lättare, men nu är du här och jag kan inte göra något det.

sälen

Publicerat: 2011-12-11 / 18:02:10 | Kategori: vardagen
Hello, precis kommit i ro här uppe i stugan som vi ska spendra kommade vecka i! Mysig stuga och de känns som om det kommer bli en bra vecka ! ;) Vi har mycket planerat så som att gå på äventyrsbad någon dag här, woho!! På Torsdag kommer resten av folket upp och då blir vi typ 16 stycken i stugan.. haha stort hus!

Man kan ju säga att ja sov på ett väldigt snett ställe inatt, har lite ångest så att säga.. men haha, man lever bara en gång? så det mesta ska man ju prova på innan man märker att det inte var något för en. det kanske var okej, eller så var det inte det.

Iallafall så kan ju känslor få skaffa sig ett liv, jag behöver inte dom just nu iallafall för det blir ikke bra alls.. men de får ja boxas med själv..

Nu ska jag kolla på idol, eller ja det tog slut.. så ja ska äta maaaat strax. Sen kanske leta efter affären? ;)


du ♥Hoooooooooooj!

hur kunde jag ?

Publicerat: 2011-12-07 / 18:50:21 | Kategori: vardagen
Jag gjorde bort mig här om dagen, jag har ångest för det och vet inte vad jag ska göra? gjort är ju gjort har jag lärt mig. så får nog låta det vara eller prata med männsikan det berör kanske?! nej,de modet har jag inte sorry!

På söndag åker vi till Lindvallen och det känns som om det kommer bli en kanon vecka :D det lär ju inte hända något här hemma man missar direkt. ;) Det har ju ÄNTLIGEN kommit snö också, check!

Imorgon har jag prov, så nu vet ni vad jag ska göra resten av kvällen och HELA dagen imorgon har två pprov på fredag också.. önska mig lycka till de kan ju behövas ..... så nu ska jag ta mig en varm dusch och sen dricka varmt te tillsammans med min religions bok!

RSS 2.0