tisdag!!

Publicerat: 2010-08-31 / 22:07:36 | Kategori:
Sitter i lägenheten med Jasmine,barro å kenneth.. alla är sjuka förkylda å feber. Perfekt ! eller nej vänta det suger att vara sjuk!

Ingen skola idag får se hur ja mår imorrn,


puss hej,


~

Publicerat: 2010-08-29 / 14:39:41 | Kategori: people says
peaople like you doesn´t belong in our world.


Alla gånger man önskar att man var någon annan,för den man älskar inte älskar en för den man är.

Frågan jag aldrig ställde, svaret jag aldrig fick.
Världen för en.
Kung för en dag.
Tillsammans.


utan dig ingen mig,
29/8

Publicerat: 2010-08-29 / 14:31:19 | Kategori:

Barro & jag sitter här å tar en för ryggen! ganska härligt, killarna åkte å jobba ha ha synd om dom ! =)

skapligt med bra helg :D


- och evelina äter rå falukorv med hamburgedressing på, skapligt med gott! / barro -


pengar betyder ingenting när man väl är kär,

RÖVHALT!<3


27-28/8

Publicerat: 2010-08-28 / 12:44:40 | Kategori:
Kvällen var trevlig vi åkte ut till Marieberg till mamma å pappa, och var hundvakt för dom är i helsingborg. Jag,Barro,Toni,Kenneth, Jasmine var de ifrån början Toni & Kenneth var ute och körde cross ett tag, medans vi tjejer satt å prata och drack öl! ;) Sen satt vi inne här och snacka å drack öl, å Jasmine lagade mat (makaroner till ett fotbolls lag ) tro mig! sen åkte vi till Insjön för att hämta Räkan, och så stanna vi i bjurs lite osv.. När vi kom hem så tog vi ett par öl till, ja duschade tre inatt great.. Räkan drack äckel grogg usch haha!


Idag ska jag också vara hunvakt, Kenneth å Barro är med å ! Resten ska till Dala-järna, ikväll kör vi på en fylla till lik fan. h e l v e t e s . . . . .
never again!go äru ♥/ E

tisdag, 09,52

Publicerat: 2010-08-24 / 09:53:14 | Kategori:
Skolan har börjat igen, härligt!

Drygt att gå upp på mornarna men helt okej, sommaren har vart sjukt bra. Vissa saker skulle man kunna skippat men sånt ska ju vara med också.

tvåan verkar bli dryg men bara att kämpa :)

Barros karl är hos oss den här veckan, trevligt med sällskap! fast han ligger å sover när vi är i skolan lite orättvist tycker ja haha ;) men äh,

bjuder på en bild ifrån när barro tog kort på mig å hästis!

Älskar dig hjärtat,


Hanna Vestin!

Publicerat: 2010-08-13 / 14:32:48 | Kategori:
I kväll festar vi fan! ja det gör vi, men FYFAN va varmt de är ja dööör! men de ska bli bra endå,


loooooooove u !


please

Publicerat: 2010-08-10 / 13:42:04 | Kategori:
Snälla kom hem, du förstår inte hur mycket jag behöver dig! hur mycket jag har att säga till dig, hur mycket jag har att berätta för dig om alla misstag jag gjort om alla framsteg jag gjort.

jag älskar dig och saknar dig kom hem!  ♥just accept it

Publicerat: 2010-08-08 / 02:03:46 | Kategori: de känns
känslan som finns är hemsk ingen ska behöva känna den, ingen! idag, just nu var det din tur.

snälla låt mig vara, tala inte om sånna saker för mig för ja blir bara sårad jag orkar inte det mera. Säg inte saker som ger mig falska förhoppningar, du vet inte hur det känns.. ljug mig inte rakt upp i ansiktet för jag ser när du gör det, och går på det endå... att vara så svag för en människa är hemskt att man låter en annan ta makten över en är ännu värre, att man låter det hända. Den människan måste vara speciell, eller så är man förbannat svag!


fick lov att skriva av mig, ingen av er som vet vem det handlar om och det spelar ingen roll.


hosthosthost!

Publicerat: 2010-08-07 / 17:53:53 | Kategori:
usch! hosta är verkligen en sån där sak man skulle kunna skippa helt! har hostat ungefär heela natten, och vaknat varenda gång vilket är typ 1 gång varannan timme!

Gårdagen bar av till rättvik, suck! de sög så vi åkte hem igen, vi hann iallafall yra runt där ett tag kissa på byxor å ja mycket mer hann vi med också! Påvägen hem var ja livrädd för Ida tävlade emot en annan bil försten till Falun, och fyfan va rädd ja va ibland! men ja kom hem levande som tur är! Hoppade av i Bojsen och sov där sen idag åkte ja till Främby och träffade Malin. Nu sitter ja här hemma och försöker komma fram till hur ja mår egentligen bakis eller inte? nae vette fan, men det löser sig nog. Stig helmer är det på tvn och fyfan va ful han är!

Nu ska jag hoppa in i duschen !

pussseenbakis veckan är här!

Publicerat: 2010-08-06 / 12:18:40 | Kategori:
Nu är Classic car week slut, och de är nog med det mesta nu är så trött på alkohol så de är sjukt. b l ä !

Kommer väl vara bakfull i ca en vecka nu och sen börjar skolan trevligt, längtar =) mongot har slutat i klassen vilket är tummen upp (y)

kom hem ett i natt Jesper körde hem mig, tack!

misstag gör alla okej? jag gjorde ett igår, och ja skyll mig själv ! idag vet ja inte alls vad som händer det visar sig, ska iallafall ta de lugnt en sak som är säker.

nu ska jag gå ut!


http://www.youtube.com/watch?v=JpVq5IOay48en allt för tidig dag!

Publicerat: 2010-08-05 / 16:32:37 | Kategori:
den tidigaste dagen på lovet var då idag! åkte hem ifrån klockan tjugo över sju imorse, usch. Åkte in till stan för att gå till ortopedmottagningen med mitt knä, som aldrig vill bli bra men han sa att det var en mjukdels skada så får väl hoppas på att det stämmer, mjukdels skada i korsbandet ? ja de lät smart men ja fattade inget haha, så fick lov att prata med mamma när hon hämtade mig igen så hon fick förklara, fick ett träningsschema på hur ja ska böja knäet två gånger om dagen så att inte korsbandet blir cp! yeah nog om det.

Ikväll tror jag att det bär av till Rättvik en sväng med Jesper, Jimmy och (Grisen?) haha, blir nog trevligt, men måste veta att jag kommer hem igen annars tänker ja då inte åka någonstans. för jag vill sova hemma, fy vad skönt det är efter att ha bott i husvagn i ca två veckor och soffa en vecka. En riktig säng är värd hur mycket som helst i mina ögon just nu haha! Sommaren är snart slut märkte jag idag, vilket inte är så kul men ska bli väldigt kul att komma tillbaks till skolan och träffa alla och spec Emma, åh vad jag saknar dig bruden! vi har bara träffats typ två gånger den här sommaren verkligen inte okej! :) ändring på det!c u, / e

keep on

Publicerat: 2010-08-05 / 10:22:56 | Kategori: people says

You can´t break a broken heart,

ccw

Publicerat: 2010-08-01 / 13:27:12 | Kategori:
sitter upp i rättvik i husvagnen men massa folk =D vädret är skit så vi sitter i husvagnen och har det mysigt! spelar kort och äter chips :) ikväll blir det väl ner på rättvik och kika lite kanske, jag har getingar så är det bara! ÄCKEL saker.

hela veckan är vi här uppe eller ja iallafall tills på onsdag är ja kvar för jag ska till doktorn på torsdag morgon klockan åtta med mitt knä, hoppas det blir bra någongång!

/E


RSS 2.0