skåååål.

Publicerat: 2010-06-24 / 17:21:47 | Kategori:
ja då kör vi igen då,sitter på sollerön nu dricker vi öl å spelar musik !! :D fint satan du, haha =)




don´t wanna kiss, don´t wanna touch ! broken dreams,





aldrig utan dig

Publicerat: 2010-06-23 / 15:02:07 | Kategori:
utan dig skulle jag inte klara mig, så jävla bra är du! finns inga ord på hur tacksam jag är för att du finns!
- älskar dig ♥



jobbjobbjobb!

Publicerat: 2010-06-23 / 14:54:52 | Kategori:
tjenaredejva :)

Yess, jobbar som sjutton nu! har jobbat 20 timmar på två dagar, ooh shit! nej fan det är bra peeeeengar ! ja tack,
jobbade halv dag idag och imorgon för imorrn ska ja åka till sollerön och fira midsommar där (L) kan inte bli bättre med bästa människorna också ! wiiho! ikväll kommer min öl leverans också så man lär ju kanske dricka en öl eller två fan va gött :p

Jag och Barro har blivit sambos! känns riktigt bra :D hon diskar, tvättar å lagar mat haha å jag jobbar, eller ja hon lagar inte mat haha eller jo ibland :) men helt klart skönt att inte bo ensam!


min sambo va, inte ett steg utan dig ♥

I helgen hoppas jag på att få det kul på pb, och i mora! men det kan ju inte bli annat än kul iaf eftersom dom bästa ska vara med :)

nu ska jag fråga mamma om vi kan åka till öb, och handla skurmedel för en viss herr bobby har hällt öl på vårat golv :) snääällllt du,


Äckliga jävla du, vet inte om jag ska skratta eller grina ?! tror jag skrattar hellre än att gråta över dig igen, du har haft din chans. tiden rann ut och du tog den inte så fuck u. hur svårt som helst att låta bli men det måste gå på någotvis. och om du tar åt dig så är det väl kanske om dig?
- jag vet inte du får lista ut det själv,
men det är lite lågt att bara sluta prata med en och inte säga ett ord och sen helt plötsligt är allt som vanligt igen? hmm, nej...


"Du kommer alltid att leva kvar i mitt hjärta tyvärr"




love ♥






idag är en annan dag,

Publicerat: 2010-06-19 / 19:39:43 | Kategori:
sitter uppe hos kenneth på sollerön nu och väntar på att åka in till mora för att dricka en grogg och åka båt :D fint! Jasmine kommer snart också hoppas jag, hon ska åka med ante och björn upp :) hoppas på en bra kväll ! :D bra hej,




min älskade malin är med också ! :) looove u girl!

tisdag,

Publicerat: 2010-06-15 / 21:32:18 | Kategori:
Dagen har varit sjukt seg, haha men de är lugnt för så får det vara ibland.. har inte så gjort så speciellt mycket över helgen, har festat med hanna och flera folk i från grycksbo & sågmyra! väldigt trevligt, förutom en massa lögner haha men mooooget din tönt!

nu är jag hemma hos micke med Barro och har det trevligt, har ätit massa godis haha och jag mår illa som fan :s usch och feber har jag också, suuuug !

men nu ska ja gå!

brahej,



~E

Publicerat: 2010-06-15 / 00:53:43 | Kategori:
helgen har varit bra och börjar jobba snart fint, då kanske ja får annat å tänka på också än dig för det suger ganska hårt och du är bööööööööööööööööööG! behöver inte dig,

Sover hos barro inatt hihi =D





/E

festfestfest!

Publicerat: 2010-06-10 / 03:40:26 | Kategori:
ja haha idag igen :) nu börjar lång helgen !

bildeeer!!



Liiina


jaag :)

jaga å malin ! :) innan vi åkte till kavrnberget !

peppes tjej, peppe å lina :)

Jimmy ;)

å finns fler bilder å :) men orka nu ska jag sova !



trevlig kväll,

pussss

städstädstäd,

Publicerat: 2010-06-09 / 15:02:21 | Kategori:
Jag tror jag har drabbats av städmani, städar överallt ! haha

städat hela övervåningen nu och tvättmaskinen går för fullo! drygt men de blir nog bra när de är klart!

sover hos malin inatt ;) myyys!

/e

nej, tack!

Publicerat: 2010-06-08 / 22:19:58 | Kategori:
hellojj,

dagen började ju bra imorse iallafall försov mig, mamma fick lov att hämta mig hemma och köra mig till skolan. kom typ en halvtimme försent, great. bättre att ja kom än inte alls! Hade engelska en stund och sen hade jag svenska, lunch och matte. På svenskan gjorde ja min redovisning av projektet bara ca tre veckor sent. shame! men men fick iallafall G även om ja höll på att svimma, ååh hatar det! Sen på lunchen åkte ja med sandberg,john och emil upp till ica maxi för dom skulle äta lunch där tydligen så jaa. Dom åt stora mosmenyn och emil tröck i sig två stycken, B L Ä... haha, men sen när matten började så kom det ingen lärare så jaa.. Vi hittade honom tillslut och fick reda på våra provresultat, och ja kul underkänd i matten så får läsa kursen i höst igen.. faaan! men men... efter vi fick sluta åkte jag med john och sandberg till leksand och handla öl :) Sandberg kör som en galning på trottarer och ja där han vill helt enkelt inte okej!
Jag tog bussen ifrån bjurs till falun sen och där satt hamstern, h a h a.. åkte vidare till min lägenhet och städade den lite för dom ska besiktiga den imorgon eftersom vi sagt upp den, men vi får se hur det blir nu eftersom det har blivit som det har den sista veckan här hemma :/



Imorgon är det brännboll som gäller i skolan, haha kul :) men funderar på att vara hemma istället har massa skolsaker som ska in! På kvällen ska jag åka ut till Lisbeth och det är dags att börja jobba Lillan nu! wiho spännande, hoppas vi går bra ihop. Sen ska jag sova hos M, kan inte bli bättre myyyyys



/e

inte rockigt eller,

Publicerat: 2010-06-08 / 12:33:30 | Kategori: people says
Hur fan kunde jag ? shame on me,

man gör misstag men gjort är gjort..

önskar det var en dröm en dålig dröm, men det är sant sanningen tar på en ibland och jag gjorde det jag sa inte nej som jag borde ha gjort.

fuck it,



words,

Publicerat: 2010-06-08 / 00:24:52 | Kategori:
waiting for you is like waiting for rain in the desert, useless and disappointing.






/ e

jameeen,

Publicerat: 2010-06-08 / 00:22:49 | Kategori:

Känns som om ni kommer få världens längsta inlägg imorgon eller någon dag väldigt snart, måste skriva av mig.. men har inte tid nu, vilket suger för att snurrar..



falukalaset,

Publicerat: 2010-06-06 / 14:59:08 | Kategori:
Helgen har varit helt störd, orkar inte skriva nå om den ens. fyfan...



everbody got secrets?

Publicerat: 2010-06-04 / 19:24:08 | Kategori:


secrets,

Publicerat: 2010-06-02 / 17:52:53 | Kategori:
Besök utav Mr M kan göra hela min dag till en bra dag även om den suger hittills,





♥♥♥

Lillan ♥

Publicerat: 2010-06-02 / 11:30:43 | Kategori:
Det är också stor tid för att sätta igång Lillan också, kommer bli mycket trevligt och tiden kommer gå åt! men det gör inte mig något! hästen går före allt :)




Lillan inne i boxen, ♥


Lillan har lekt sönder grimman i hagen! ♥



inte lillan men en sommrig bild endå! det är Fidde på bild:)

2 juni,

Publicerat: 2010-06-02 / 11:24:36 | Kategori:
Fint väder när man vaknar gör en på bra humör! :) idag väntas spinning med big sis, åååh va drygt! men sjukt skönt ! Sover borta tills på söndag så bloggandet kanske inte blir så bra men kan ju försöka, kan nog behöva skriva av mig!


Saknar min pluttis ♥





Har hittat en till tatto jag vill göra eller ja inte precis som på bild men något liknande, typ vill iallafall ha en på samma ställe..





/E


RSS 2.0