Publicerat: 2012-03-23 / 16:09:52 | Kategori: vardagenTack för att du finns, för att du vill lyssna när jag har något att berätta som ingen annan behöver veta. Jag är verkligen lycklig, du är den bästa som finns. Min fina ♥


Somebody that i used to now

Publicerat: 2012-03-15 / 13:30:20 | Kategori: de känns

De känns bra att vara utanför eran umgängeskrets igen. Jag behöver ingen av er, inte alls faktiskt. Vill jag ha falska vänner så vet jag ju vart ni är. Jo nere på botten, och den dagen jag behöver er på riktigt kommer faktiskt aldrig komma, det tror jag inte.

När vi ser varandra är vi okända för varandra, det känns bäst så!


Jag känner ingen av er,


15 mars

Publicerat: 2012-03-15 / 13:27:32 | Kategori: vardagen
Hellåj,

Foten går de bra med, bättre än ja trott iallafall.. :) kan gå som vanligt tyyyp, och ja iofs kan ja inte ha någon sko men vad gör det då ? får gå utan :)

Är iallafall hos Erik igen, wihooo! ♥
just nu är han och hälsar på sin faster eller moster ? hehe, kommer inte ihåg... men ja passar på att nörda dator iaf.. och kikar på lite kläder å SKOR! Nu när foten snart är läkt kan jag ju trösta mig med att ja kan ha vad jag vill på foten igen. u n d e r b a r t !

Och en till sak som gör mig glad är att jag ska bli moster i sommar, helt otroligt ! :) Det ska bli så kul. Jag håller tummarna på att det blir en kille, eller nej kanske en tjej?! egentligen spelar det ingen roll :)  

En mindre bra sak är att jag är billös... suger! Men ja jag ska väl göra något åt de snart.


13 mars

Publicerat: 2012-03-13 / 18:10:57 | Kategori: vardagen
Ny opererad.. ja jag känner ingenting än så länge och hoppas på att de håller sig så här.. smärtan som är utan bedövning går nog inte att beskriva! Men ja nu är de gjort iallafall, kanske äntligen slut på problem? håller tummarna :)
hungrig är jag också, och idag ska ja äta mammsens mat. De va ett tag sen, men va gott de ska bli! Sjukskriven resten av veckan så ja jag kan ligga på soffan och tycka synd om mig själv ;)
Nu ska ja kika på film och söka jobb!
Saknar Erik också men han får ja träffa imorgon hihi ♥

09 mars

Publicerat: 2012-03-09 / 12:10:47 | Kategori: vardagen
Helloj,

Det har hänt rätt mycket nu på slutet i mitt liv, men de enda jag kan säga är att jag är lycklig. Jag trodde aldrig på det själv, första gången då var de bara gap å vrål, men sen dess har jag inte kunnat släppt tankarna och känslorna har vuxit fram. Och det är underbart! Lyckliga jag :)

Iallafall sitter jag i Linghed och kollar på tv och myser med katten, lille Doris! H åkte till jobbet imorse och E är ute och sladdar traktor, men kommer väl kanske hem snart med lite tur! Idag vet jag inte vad som händer förutom att hovslagaren ska komma och jag tänkte ta ett dressyrpass på banan, underlaget är helt okej även fast vädret är helt på tok för konstigt, men de kanske behövs de med för att det ska bli sommar någongång! :D

Lilla går iallafall super för stunden! Hon är helt otrolig, och vi får bara beröm. De enda är höger galoppen då hon inte riktigt går ner i samma form som i alla andra gångarter men det kommer väl kanske inom en snar framtid.Hurricane

Publicerat: 2012-03-04 / 18:58:05 | Kategori: de känns
Jag har satt mig i en sits jag inte vill vara i, och hur jag ska ta mig ur den var en bättre fråga.. Jag måste reda ut det här, ärligt så vet jag inte vad jag vill vad jag ska säga eller göra. "Följ ditt hjärta, vad känner du?" jaja, lätt för er att säga, men om man gör det betyder det att man lämnar någon ensam och ledsen, så ska det inte behöva vara tycker jag, men vad vet jag? Jag är ju bara 18år och vet ingenting livet kanske är så hårt?

Vad jag än kommer att välja kommer det att bli fel, det är någon som kommer få vara ensam och ledsen, kanske vore det bäst om det var jag som stod kvar tomhänt och gråtfädig.. f.a.n...

Iallafall, jag skiver det nu och kommer behöva säga det tusen gånger.. förlåt, klandra inte dig för något nu du har inte gjort något fel. Det är jag som inte vet vad jag vill längre, jag vet ingenting. Känns som om ja gör allt för någon annas skull och så vill jag inte ha det.
RSS 2.0