gaaaaaaaaaash

Publicerat: 2010-03-30 / 10:24:34 | Kategori:
Gud vad jag stör mig på vissa personer, det är sjukt! blir irriterad hela dagen vafan ? Kul att man kan behärska sig och tänkta på något annat. nejnej inte en chans, men aja!

Nu måste jag jobba svenska, och försöka bli smart.


Varför svarar du inte?

Varför säger du inte hej längre?

Vill du inte ha med  mig att göra?

Allt du sagt, menar du verkligen de?

Vill du va med mig som du säger?
:'(


ta mig bort någonstans bara,


nu e de lördag igen!

Publicerat: 2010-03-27 / 18:24:08 | Kategori:
Självklart bjuder helgen på alkohol usch, men just nu är det min flykt väg.


fredag!

Publicerat: 2010-03-26 / 21:10:26 | Kategori:

Sitter hemma hos Fredrik i kniva och dricker lite öl just nu blire en lugn kväll! kan vara skönt det också :) hoppas era kvällar blir bra !


Sommar ja tack!

Publicerat: 2010-03-26 / 10:25:24 | Kategori:
Nu är jag trött på detta väder! Ge mig sommar, och värme. känns som jag håller på att frysa till is hela jag!

Sitter hos emelie nu ska snart gå till U-mott! hoppas det blir bra! Har varit hos tandläkaren idag så har bedövning i hela munnen aah men jätte fint! Har solat i dag åh vad det var efterlägtat somnade nästan i solariet haha! Men det var sjuk skönt och ännu skönare efter åt att se att man faktiskt fick lite färg.

Jag och Emelie drömmer oss bort i möbel världen just nu haha, jag behöver möbler till min lägenhet och Emelie till sitt nya hus.. haha men ja det kommer!


Efter igår har jag en sån sjuk träningvärk oh no! Men äsch bara att bita ihop och försöka gå normalt, menar det skulle se rätt kul ut just nu om ja gick för att det inte ska streta och dra i knävecken?!?! Helt svullen i kinden och gå som om ja är sneväxt, ja helt klart skulle det se ut som att jag var retard på riktigt! haha snyggt som sjutton.


Idag ska jag nog bara ta det lugnt ska träffa Ruben en sväng och kanske träffa Fredrik en sväng var ju ett tag sen! Saknar min Toffepoffe också men han skulle till sin far i helgen så ja får väl roa mig själv då! =D

Nu måste jag bege mig emot U-mott ! Ni får en bild på hästen som skapat min träningvärk också! fy på dig Lucky!

Lucky


Pusssss

Skolaskolaskola....

Publicerat: 2010-03-17 / 10:38:33 | Kategori:
Sitter i skolan nu, har nyss haft körlektion! (y) gick väl bra.

Har as mycket att göra i skolan just nu, fyfan va drygt.. BLÄ jag hatar skolan just nu. Skulle mest av allt ligga hemma och sova hela dagarna känns det som.. Och jag hatar våran lärare som sitter där fram just nu och ser äcklig ut BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ...

Imorgon bär det upp till stallet, guu så skönt.. Lucky är den bästa (L)

Saknar mamma gör jag också, därför tänker jag sova hemma inatt.. Och min hund omg, henne har ja inte sovit med på år och dagar!

Nu ska jag sura vidare, fattar inte varför ja är på sånt här fitt humör hela tiden..

Förlåt alla ja är dum emot..


Älskar dej toffe <3


Tisdag!

Publicerat: 2010-03-09 / 21:36:35 | Kategori:
Efter lovet är jag helt förvirrad över vad det är för dag, har frågat minst fem gånger idag vad det är för dag?! minnet verkar vara på topp! Har väldigt mycket i skolan att göra = drygt! Men måste göras så blir hemma i skogen på Torsdag så ja kan plugga lite :) hääärligt!

Nu sitter jag är väntar på min man som är inne i duschen, sen ska vi kolla på film hihi! Skola imorgon, känner mig inte så väldans pepp, då det finns extremt idiotiska människor i skolan som är sotis :)

Nu ska jag gåå ;)

Pusssssssssssssen


ännu en lugn helg !

Publicerat: 2010-03-05 / 12:08:02 | Kategori:
Ja då var det helg igen! min helg består av hundvakt,hndvakt och åter igen hundvakt åt min syster och hennes man som ska på kryssning och lyxa sig ! Orättvist, fast ärligt jag skulle nog inte vilja åka ut på havet just nu, för två av Tallinks båtar sitter fast i isen och kommer ingenstans! Så nej tack! Och när jag läste de fick jag en massa konstiga bilder i huvudet ... inte bra ! Men jag och min man ska bo hos Emelie och Tommy eller ja i deras apartment över helgen. Och JAG ska slå dig i bilspelet, jag har faktiskt tjuv tränat (a) lalala!

Dagen är fullbokad!

 

- Ska fortsätta städa nu

- Hoppas emelie kommer med nyckeln.

- Hämta paketet från H&M = bli fattig..

- Hämta vovven på dagis innan fem ? gah, stress..

- Handla och sen laga mat ? vad ska man äta ? :s


Ja, det låter inte mycket men för mig kommer det ta hela dagen ! haha

 

Jag är riktigt stolt över mig just nu ! Har varit nykter hela lovet, jag är sååååå duktigt.. Så skönt att inte vara bakis för de hatar jag nog mest utav allt blir så klen spyr och bläää.. Samtidigt som jag är sugen på att äta massa goda saker ? nja, hjärnan är nog lite fel konstruerad där eller?

Nej nu måste jag packa Emmas alla millitär kläder som ja ska vara snäll och lämna tillbaks åt henne medans hon är och flyter runt i Australien.- Shiva bebis som ja ska mysa med hela helgen!

3 veckor mellan mig och Toffe idag, har aldrig vart så lycklig som jag är med han !
älskar dig !

-

Publicerat: 2010-03-04 / 19:56:37 | Kategori:


sämsta dagen på länge, fanfanfan.....ny frilla ?

Publicerat: 2010-03-01 / 17:10:13 | Kategori:
Ska klippa mig nästa vecka och frisyren blir följande :
Sjukt fint enligt mig ! :)

Nu ska jag in i duschen och göra mig i ordning för att åka till min älskade man !
Väntar bara på att mamma ska komma hem så ja SÄKERT har skjuts till bussen ? Hon brukar vara trött på måndagar efter jobbet ! men nono mum, du mååååste köra mig !

Förövrigt har vi två förklyda hundar här hemma med feber ? Ganska skönt för dom är slöa som sjutton men synd om dom för dom nyser hela tiden ! Saknar hästen nå enormt ?:o fanfanfan! Ge mig han tillbaks, gör vad som helst för det!

Blivit förälskad i låten ! sjukt bra (:

http://www.youtube.com/watch?v=_R6p0-01tEM

åh ge mig !

Publicerat: 2010-03-01 / 14:20:25 | Kategori:
Hittade ett par ap snygga byxor på haléns. Och det är verkligen en sida i hate ! men nu så gillade ja byxorna så, hm vi får se dom kanske lyckas övertyga mig ! Där är dom iaf,


Pusssssn


RSS 2.0