I´m tired of you....

Publicerat: 2011-05-22 / 23:22:33 | Kategori: vardagen

Du svarar inte, du bryr dig inte, det är ditt val. men skriv inte imorgon, i över morgon eller någongång..  Jag är trött på människor som tar en annan förgivet. Jag står fan inte kvar, och tror att du kommer tillbaks jag tar ett kliv åt ett annat håll istället för de känns bättre. Och det jag gör har du inte med att göra längre, jag känner verkligen inte att jag behöver säga allt till dig? Inget alls faktiskt. Det var ditt val inte mitt, valet är gjort så blir det så är det! 

Måndag 10.37

Publicerat: 2011-05-16 / 10:26:09 | Kategori: vardagen

älskade du, vi klarar oss igenom det här. Du kommer bli bra <3


Sitter i skolan nu och har religion, eller ja jag läser inte det men resten av klassen gör så jag passar på att blogga lite. Iallafall Lillan har gjort illa sig, svullen stödjer ej på vä fram.. :( plutten, jag och L kanske lär åka till stömsholm om de bedömmer tillståndet till det. ATG i blge, NEJ tack! så många hästar de dömt ut för att de helt enkelt inte orkar anstränga sig att komma fram till en orsak, så känns det bättre att åka till en vetrinärklinik som anstränger sig och verkligen försöker med allt när de händer något. Så stömsholm är det enda valet.


Helgen har vart vild, och minnet sviker faktiskt inte! :D as bra! Nästa helg jobbar jag men det gör inget för det är bara skönt att inte behöva vara ute och ränna hela nätterna, fast det kommer ju en massa fulla människor och ska köpa mat men det är då man känner att de är hur skönt som helst att inte vara det själv. :)
Och du! jag förstår inte varför allt ska vara på DINA villkor? men det är väl bara att acceptera antar jag. Eller skita i dig helt? nej det kan jag inte, så det får gå ett tag till.. Innan jag får något utbrott på dig.
 
M & P kommer hem på fredag, efter en vecka i Grekland. LYX! jag vill också men jag gjorde ju inte klart allt jag skulle så det blev ingen resa för mig :p fast i juli åker jag endå, med M :) ska bli så skönt, om jag får ledigt vill säga. Fick iallafall ledigt V.31 WOOOOOOOOOOOOW !:D :D :D hur sköönt som helst classic car week kan man bara inte missa så jag gör inte det heller. :)

H får komma ut en stund idag, men inte hit. tråkiigt men det är inte långt kvar nu :) kan bli bra? eller dåligt? de visar sig. :)


Nu finns det inte så mycket mer att säga för stunden, skriver mer sen! :).

Publicerat: 2011-05-15 / 16:46:58 | Kategori: vardagen
jag tänker inte gå runt och låtsas som att allt är som vanligt, för det är inte det. Förut var det vi och nu finns det inte längre, du valde bort och valde dit. Jag accepterar det och så får det vara. Jag vet själv att det kommer bli bra en dag, men inte just nu.


så ligger det till, ingen idé att ni frågar något för ja säger inget.

so what?

Publicerat: 2011-05-09 / 19:51:02 | Kategori: vardagen

Det är han jag vill ha! ♥

Jobbat idag är helt slut, kändes orättvist när mamma gick på semester och jag lär gå upp imorgon.. hmm ;) aja jag får ju pengar iaf, de enda som spelar roll :p

Nyss käkat, sitter i solen med en kall cider, hihi skööönt :)

 

Har inge mer att skriva nu,

Hoppas alla har det bra !:D

 


det spelar ingen roll...

Publicerat: 2011-05-05 / 21:55:10 | Kategori: vardagen

Jag mår skit jag vet inte vad jag vill längre, den glada innut mig försvann, jag vet inte varför men jag känner bara hat emot allt. Om jag fick bestämma själv vad jag skulle göra skulle jag dra, jag skulle dra utan att säga något till någon aldrig mer komma tillbaks. jag förstår inte vad som hände jag var på topp och nu är det inte långt ifrån botten.

Det kanske är han som får mig så osäker, att må skit? jag vet inte, men jag kan inte släppa han, jag kan inte glömma bort allt och gå vidare.
Hur svårt kan det vara?
Vem är tjejen du är med när jag inte är där? kan du inte bara säga att det är sant, som dom andra säger.. de hade hjälpt mig på vägen med att lämna dig helt.

Det är mycket annat som tar emot just nu, stress,skola,stress,tankar, fuck it!

Jobb i sverige eller spanien? Just nu känner jag för att dra.. fort som fan. dagen innan jag åker vill jag inte.

Hon sa att hon trodde att jag skulle åka så jag fick inte vara med? det gjorde ont, jag blev tårögd när jag gick där ifrån. Det blev jag nu med.. fan också.

Jag borde nog flytta tillbaks till H, och deppa ihop.. det vore nog bäst..

en ledsen evelina idag, :(RSS 2.0