nära nu

Publicerat: 2011-11-27 / 23:16:46 | Kategori: vardagen

åååh! snart får jag äntligen flytta in i mitt nya hus, väntar bara på att värmen ska bli ingrävd och att vi ska tapetsera men de kommer den här veckan :) glad tjej! (bilder kommer)

Behöver inhandla en ny soffa, då ja kastade den jag hade i lägenheten för den va trasig. men känner att det här kommer bli skit bra! ;) och i min nya soffa ska jag mysa ner mig och kolla på alla filmer jag kommer få av min tjocka man :) tur man har sånna ibland som löser allt :D

Va ut på krogen i fredags å det var helt okej. eller inte jag HATAR folk som tror att dom känner mig och säger åt mig va jag ska göra? konstigt att ja blir sur å drar där ifrån.. nej inte ett dugg tamefan. sköt erat å låt mig va förfan. aja vet då att ja inte ska va med dom nå mer, annars krogen va helt bra. Fick min älskade drink som ja tjatat på enda sen vi va i London ;)

Nu ska jag fortsätta kika på möbler sen ska jag sova ! imorgon är det körning för fulla muggar som gäller :)hur vet man ?

Publicerat: 2011-11-17 / 19:09:23 | Kategori: vardagen
Hur vet man om man kan lita på en människa egentligen ? Hur kan man veta om man kan tro på de den säger ? Eller är allt bara en lögn ? Är det sanningen ?

om det är sanningen du berättar för mig, skulle jag kunna dö för dig samtidigt som jag dödar dig om det är en lögn.

Om man är kär i människan så tror man ju på allt den säger och gör, fast innan man blir det borde man ju kunna se vad som är rätt och fel ? jag vet inte alls hur vet man ?


RSS 2.0