Valborg

Publicerat: 2010-04-30 / 11:55:06 | Kategori:
Hej,

Hemma hos malin nu har sovit här i två nätter med henne, Kenneth och Toni, kul har vi haft haha. Hoppas på att denna dag kommer bli bra även om det inte känns så just nu.. men men, ska hem en sväng snart! 

och sen blir det nog att dricka lite sen :) pussssssssssen 

Wiiiiie !

Publicerat: 2010-04-29 / 12:09:01 | Kategori:
Jag mår hur bra som helst ! så jävla skönt,


Never give up from playing the game,
Publicerat: 2010-04-27 / 22:42:53 | Kategori:
In a box high up on the shelf, left for you, no one else
There's a piece of a puzzle known as life,

Kupolen m emelie!

Publicerat: 2010-04-27 / 19:41:07 | Kategori:
Haha, ja en störd dag med emelie! Hon köpte ett par banana shoes, haha hon sog ut som en alkis när hon gick i dom men de blir säkert bra ska du se :) Vi var och köpte emelies älskade tavlor också ÅH vad hon gillar dom, Tommy kommer nog gilla dom ännu mer!  En trevlig dag har det vart iaf!puaaaasssss

~

Publicerat: 2010-04-27 / 09:53:14 | Kategori:
Kom på att jag vad modell för Ida häromdagen också! :)
Några bilder, vart typ över hundra stycken så har inte alla än direkt :)

Tisdag!

Publicerat: 2010-04-27 / 09:17:25 | Kategori:
Hehe ja uppdateringen var ju inte på topp, men eftersom både Emelie och Emma klagar så fixar vi det :) haha

Sitter i skolan just nu har lämnat shiva hos Anna och Dexter, hon sprang och åt mat direkt ! bushund, tur att Dexter är så snäll och delar med sig! hehe. Sovit hos Emelie inatt, trevligt och Fisken har inte jamat alls, eller så var det jag som var så trött så ja inte vaknade haha! Just nu har jag engelska inför nationella proven, usch har uppsats skrivning imorgon. Wish me good luck! :)

Tatuerade mig förra veckan, Niklas följde med mig till borlänge och blev även Pizza på det muuums!

Sjuuukt nöjd!

Vädret är på topp också, i like !

Förövrigt har jag inte gjort så mycket var på fest i fredags i Sågmyra sjukt kul, haha Emma du är klockren. Hoppas det blir fest igen snart! Mycket trevligt folk <3Bild på Emma, Emma & Mig haha, bjuder ja på :)

Har bara varit i stallet dom andra dagarna typ så Big sis in Aus, här är en bild på min häst :) Eller ja den som jag rider,Germund bebis :)


Ahh nu var det väl inge mer för tillfället!- You came in the dream, the dream came true, but you disappeared./ E

komigeeenurå!

Publicerat: 2010-04-14 / 20:45:12 | Kategori:
Tvättat crossen så nu ser den ut som ny igen =) smart nog så kom ja på att de blit minus grader inatt haha (H) aja, min pärla klarar allt! hoppas vi på.

Har ÄNTLIGEN fått nya pengar på mobilen så nu har ja inte panik längre, vilket är bra! Dock har jag en gammal skit mobil eller ja gammal å gammal en simpel nokia som ja köpte i november för att ha i stallet. men lånade lika fort ut den till Malingumman! men nu har jag den å fattar knappt hälften! (a) Nu ska jag kolla på andra avenyn med mormor! Och imorgon är det tatto som gäller! wiihoo, allt går så jävla bra nu!


Sötduär,<3/ Eimorgon! :D

Onsdag!

Publicerat: 2010-04-14 / 09:12:36 | Kategori:
Hellu,

uppdateringen har inte vart på topp de senaste dagarna! sry (a) Har varit upptagen med läxor och crosskörning för vädret har varit på topp! så därför skriver jag lite som hänt de senaste dagarna här =p

Min syster emelie ringde och frågade om jag ville sova hos henne från Söndag till Tisdag, Sure :D as kul att ha lite tid med henne :) Hon är bäst!

Just nu sitter jag i klassrummet och väntar på att dom andra i klassen ska komma hit, jag kan inte vara med för jag är förkyld å har typ feber :s :( orkar verkligen inte bli sjuk! Igår hade jag matte prov i algebra (y) gick as bra :) hihu lite krångligt men det funkade.

Idag har vi projekt hela dagen och ja ska ringa till Däckia för att få uppgifter på mina däckbyten på en timmerbil + släp, en dragare + släp, lastmaskinen och skogsmaskinen. kuul känns som om det kommer bli svin dyrt och kommer inte kunna övertyga min lärare om att köpa det. fast hon SKA handla, det har jag bestämt!
Efter skolan tänkte ja dra å träna, sköööönt! spinning som fan, så sjukt skönt efter åt när man är helt slut i kroppen. Sen ska jag hem och tvätta pärlan som är lika lerig som självaste leran.

Imorgon blir det att åka till Borlänge med mamma och tatuera mig, gaah jag är nervös! haha =)

kommer inte på något mer att skriva om just nu!

- ESkulle inte tveka nu,

Publicerat: 2010-04-10 / 18:38:54 | Kategori:
Woho, fick mitt skadestånd härom dagen TACK! säger jag bara så på torsdag åker jag och tatuerar mig klockan tolv, yess i will die! Och nu ska jag beställa lite kläder om jag hittar något jag vill ha. Måste typ köpa en ny mobil kuuuuuuuuuuuuuuuuuuul, eh nej.. aja jävla skit !

Vart i stallet idag tagit hand om Lillan, bejb (L)


Förövrigt suger allt annat, tomt som fan. I hate it!
.......

Publicerat: 2010-04-09 / 19:39:55 | Kategori:
If you want, but do not. If you do this, but do not want. What happens if you do what you wanted?


jag förstår om du hatar mig.
jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig.jag förstår om du hatar mig. För jag gör det nämligen själv just nu.

men HERREGUD!

Publicerat: 2010-04-07 / 23:16:49 | Kategori:
Jag och Julia sitter här och längtar efter sommar värmen snygga badkläder, eller vänta det vände rätt så fort!
- I Promise,

På H&M´s Hemsida fanns nämligen dom här ;


så jävla fula så jag dör tamefan!

Måndag,

Publicerat: 2010-04-05 / 19:42:04 | Kategori:
Haha åh vad jag verkligen inte har gjort något alls idag ? har en massa att göra men har inte gjort ett dugg, :s niice eller inte..aja nya tag imorgon, eller inte! (H)

Har iaf tagit nya bilder idag när ja hittade min älskade kamera som varit med om det ena och andra haha, typ badat i groggar, badat i runn och den har till och med brunnit och den funkar de är KANON ! (y)

Vad händer ikväll gott folk?!

Pusssssss- bjuder ja på, haha

ajuste, tattoo

Publicerat: 2010-04-03 / 22:22:09 | Kategori:
Har även bestämt mig för vilken tatto det blir och det blir denna, stjärnorna står för mina närmasteSå om två veckor finns de ingen chans att ångra sig...Dreams,

Publicerat: 2010-04-03 / 22:18:06 | Kategori:
Du är så bästbästbäst, pratade med Åsa idag också och allt verkar perfekt! Skulle kunna vara i stallet hela dagarna, utan problem.

Hade as kul igår också, Varför kan inte alla dagar vara som denna ? Så jävla bra!

Jag ska in i duschen nu sen röka en sväng och sen sooova! Fyyfan vad skönt! :)

- I miss you and you know who you are.
- Jag & Jessica
- hjärtat !påsklov!

Publicerat: 2010-04-01 / 12:45:09 | Kategori:
Åh vad skönt! hann inte mer än tänka det så,

Startade lovet med ett helvete? jaa, det kan man lugnt säga. Men emelie fick mig lugn, hon täker precis som jag och hon förstod mig exakt. thanks sis! Just nu är jag väldigt förrvirad men det löser sig?

Igår tvingade jag med mig Alex, Simon och Niklas på stan på luchen, var stora protester ifrån Simon och Niklas först men efter lite övertalning följde dom med! Vi var på stadium och jag köpte nya skor rooosa ! :D Sen gick vi till Kicks och jag skulle köpa en ny paarfym, Niklas var nog den enda som var seriös. haha, alex och simon sprayade mest på varandra och alex fick i ögat niice! Men Niklas valde Jennifer lopez - Live, till mig den luktade satans gott! :) Tack för sällskapet!


Längtar till stallet, saknar Lucky bejb! (L)

Helgen är planerad:

Fredag; Äta påskmiddag med Familjen hos Mormor, samt fira att hon blir 65 år! Woho, Sen på kvällen Blir det att vara med Jessica och lite folk. Blir att dricka tror jag. Kanske ska träffa Baloo också var ett tag sen kan bli riktigt kul! ;)

Lördag; Två hästar som ska ut på dressyr pass, iaf Lucky. Lillan ska ja nog hoppa om hon är på humör :) tror jag?! om jag fattat de hela rätt ;)

Söndag; Luuugnt ska vara hemma och inte göra ett dugg, möjligtvis vara med jessica. Det visar sig.

Nu ska jag göra mig i ordning,

Pussss

RSS 2.0