~

Publicerat: 2010-05-31 / 16:18:45 | Kategori:


not without you,

ännu en lyckad helg !

Publicerat: 2010-05-30 / 15:08:52 | Kategori:
Helgen har varit lyckad igen! fast kan ju inte bli annat när man umgås med bra folk :)

Fredags var jag först med Lisa,Sofia,Ida,Danni och Robin. Sen åkte vi till Bojsen Beach och fortsatte dricka, där mötte jag barro, Tårtan och Emil. Efter ett tag gick jag,Barro och Tårtan till preem och handlade dricka och sen gick vi hem till Micke för vi skulle hämta nyckeln men han hade supit bort den i sin lägenhet ? haha greeeeeeat! Men vi letade överallt till och med i micron. Men duktiga Barro hittade den i hallen? Där alla vi hade letat haha, men det tog sin tid så Tårtan hade hunnit dragit. Så ja å Barro stannde hos micke och så kom Emma dit. Sen efter ett tag skulle vi åka och käka, för toni skulle köra men han kom aldrig så vi beslöt oss för att köra själva! Barro skrev en lapp till Toni och satte på porten, och när vi gick runt hörnet kom han som ett skott! Så vi åkte med Toni till donken å käkade :)) Och sen åkte vi till Norslund och hämtade nå mer folk så vi tryckte in tio personer i hans lilla bil.. Fyra fram och sex bak haha ! sen vart det tvärnit och flyga ur bilen för polisen kom haha, å fart blev det :)

Senare åkte jag, Barro, Toni och två till upp till Leksand för dom skulle hem och vi följde med som sällskap! :) Men det slutade med att vi kom hem sju på morgonen efter tjat på Toni om att vi ville hem och sova haha, så tillslut gav han med sig men han var helt bestämd på att han inte skulle sova för vi skulle till Orsa på dragracing vid tio dagen efter så, sömn i typ tre timmar ?! :o haha fast han somnade så vi vaknade typ vid ett (H) = att vi missat det. men iallafall sömnen var behövlig! Sen öppnades första ölen och vi åkte runt lite mitt på dagen och fixade saker. Senare på kvällen bar det av emot Orsa där vi kanske var i 20minuter hann iallafall träffa Jasmine,Malin och Kenneth en sväng men fick inte tillbaks mina solglasögon :'( , sen åkte vi till Sollerön för att hämta Antes tjej :) Så vi var där ett tag å drack lite mer. Sen åkte vi hemåt och då somnade Toni i bilen, så jag och Ante fick lov och tveka på lite vägar vart vi skulle åka. men vi kom ju hem så det vart ju rätt ! Vi var hemma kanske tre inatt, så det vart ju inte så jätte sent vilket var bra.

Nu sitter jag hemma hos Toni och väntar på att han ska duscha klart! sen vet ja inte vad som händer, skriver senare idag också!
/ E

färgar håret!

Publicerat: 2010-05-28 / 16:48:43 | Kategori:
Färgar håret nu sen blire att dricka öl =) wohooo (L)

Bra dag idag! är väl bara för att aah ni som vet vet!


Finns på luren ikväll :)

/ Ejag & min mamma :) hihi snyggast är vi ♥

broken....

Publicerat: 2010-05-27 / 20:37:09 | Kategori:
Skulle sovit hos malin natten som var men så blev det ju inte jag och malin fick en snille blixt och åkte till Sollerön tolv inatt var väl framme tre efter allt krångel vi fick på köpet.. Toni, Micke och Emma körde upp oss till Kenneth, jag sov med Jasmine och vi pratade var behövligt :) tack tjejen det betyder alla känslor snurrar i huvudet för oss båda så lika bra att vi pratar med varandra!

Ska sova hos malin inatt igen, och inatt ska vi sova här.. :) ska kolla på film och fixa lite saker! myyyyys ♥
Jag förstår inte varför, varför ska jag bry mig om allt du gör? om hur du mår? vart du är? Vad du gör? när ja inte får ett skit tillbaks, varför ska du just fått mig och göra allt det där jag hatar? du knäpper med fingrarna och jag kommer direkt. vad har det blivit av mig ? en jävla toffel, men de vet inte du. för ja kämpar emot och vägrar visa det. för ja tänker inte fångas inte igen, nej.. vet att det kommer bli as svårt men ja ska klara det, och dom gångerna du vill så kommer jag det vet jag själv. men jag tänker inte tvinga dig att vara med mig, bara för att jag vill. helvete allt går bara utför allting verkligen allt inte bara det här utan allt. känner mig inte hel längre för det är något som fattas och som aldrig kommer komma tillbaks men ja visar det inte aldrig..
ååååååh, fan :'(


jag älskar er och ni vet vilka ni är! Tack för att ni finns och lyssnar ♥


~

Publicerat: 2010-05-26 / 16:07:40 | Kategori:
jag vill älska dig, och jag vill slå ihjäl dig. vill ha dig ur mitt liv, men nånting står i vägen


M ♥

Publicerat: 2010-05-26 / 14:30:22 | Kategori:
Hej !


Just nu sitter jag hemma hos min syster E och är hundvakt :) Hon slutar jobba klockan halv fem men T kommer hem vid fyra! så då blir det att åka hem och packa saker och sen åka till M och sova där inatt, vi ska ha film myyys hihi :) Tror jag ska färga håret också, möööörkbrunt så ska jag inte färga det på hela sommaren (H) eheh, kommer ju gå bra !

Jag vill ha helg mest utav allt just nu, så geee mig !
i hopp om att få se dig igen, eller ja helst inte.

/ E

är det för mycket?

Publicerat: 2010-05-25 / 13:06:24 | Kategori:
är det för mycket att ens kunna höra av sig ?
ett enda sms eller vafan som helst gör hela min dag, fan jag måste glömma.
glömmaglömmaglömmaglömmaglömmaglömmaglömmaglömmaglömma,

Raised fist - some of these times <3

Publicerat: 2010-05-24 / 22:17:15 | Kategori:
As I walk through memories
And at the end of these
I've burned a lot of pain to see you within
Deep powdered my skin and it's ( burning )

And I wanna break through to you

Try to speak to you ( and I )
And I seem to get to what's right
But you're not listening right

When you went through my head

Turned it upside down
Fuck you, sick of you all the time
( I'm sick of you all the time... )

And some of your shit, reaches my evil side

And I can't deny, some of these times
I wish you would die

Listen up, All the time, Suck it up

You just cannot see it
( Sick of you all the time )
Listen up, All the time, Suck it up
You just cannot see it

Why can't you learn to read the sign

Read between the lines
Closer to what I want to say
And now I totally feel

Instead I have to put all this in rhymes

On a CD you still gotta buy
Does it make you feel fine
( No resisting )
( Sick of you all the time )

When you went through my head

Turned it upside down
Fuck you, sick of you all the time

And some of your shit, reaches my evil side

And I can't deny, some of these times
I wish you would die

Listen up, All the time, Suck it up

You just cannot see it
( Sick of you all the time )
Listen up, All the time, Suck it up
You just cannot see it
( I'm sick of you all the time )
Listen up, All the time, Suck it up
You just cannot see it
Listen up, All the time, Suck it up
You just can't believe it
( I'm sick of you all the time )

Went through my head

Turned it upside down
Fuck you, sick of you all the time

Some of your shit, reaches my evil side

Some of these times
I wish you would die

Listen up, All the time, Suck it up

You just cannot see it
( Sick of you all the time )
Listen up, Suck it up, Listen Up
You just cannot see it
( I'm sick of you all the time )
Listen up, All the time, Suck it up
You just cannot see it
Listen up, All the time, Suck it up
You just can't believe it
( I'm sick of you all the time )helg med barro!

Publicerat: 2010-05-24 / 17:24:54 | Kategori:
Helgen har varit bääst vad jag vet! haha

I fredags började jag dricka med Ante,Hanna,Björn och några fler hemma hos Phille i Grycksbo, mycket trevligt! Sen vid elva åkte jag med Toni, Bubba och Mogge till Leksand/Insjön för vi skulle hämta en sak. Vi kom väl hem kanske vid tre? kommer fan inte ihåg, men vi lämnade Mogge i grycksbo innan vi åkte hem igen. Full som ett as vart jag då, sköönt!

Lördagen spenderade med Barro, Toni å bubba ett tag, sen åkte bubba iväg och vi åkte hem till Toni enda tills han kom på att han skulle åka till Malung med Ante.. Så då körde han mig och Barro till Kålgården, där det var seaside niice. Vädret var inte det bästa men de fick duga :) Vi gick runt där å pratade med dom flesta vi såg haha, sen kom lisa,fia å ruben en sväng och sa hej :) När dom drog skulle vi gå hem men de tog oss ungefär två timmar att gå hem haha.. Vi mötte tre herrar som var trevliga, sen när ja insåg vilka det egentligen var så var det bara att fortsätta våran resa hem haha :) Men när vi kommit till slutet av sjön så kom vi på att vi skulle åka båt :D så vi tog en livbåt och paddlade runt haha, men vi fastnade mitt ute på sjön ahahah ! :o och åran lossnade och hålvanan var ju inte direkt på topp fyfan! haha tog säkert tio minuter innan åran satt där igen och då åkte vi in till land igen för vi skulle bada, men kom på att vi skulle gå upp till bubba först! Så vi gick hem dit pissblöta och barfota i regnet och hoppade i vattenpölarna =D när vi kom dit så började vi äta nudlar och chips ! åååh va gott det var :)) Barro pratade i mobilen så länge så ja somnade och micke skulle köra oss och bada men han kom aldrig :( allt jag kommer ihåg haha :)

Tummen upp på helgen!
Bilder kommer snart :)

/ E

....

Publicerat: 2010-05-23 / 02:38:39 | Kategori:
om du gör det ska jag hata dig resten av mitt liv.

Jävla idiot är du om du gör det.

dags att sova!

Publicerat: 2010-05-20 / 23:49:47 | Kategori:
Nu är det dags att sova för att se vad morgon dagen har att erbjuda, förutom ett prov som kommer gå åt helvete.. orkar inte läsa om matten i höst men måste nog -.- SUG...


Aja godnatt!


pusss
justlovingyoumysoulmate!

Torsdag = ledig!

Publicerat: 2010-05-20 / 23:05:25 | Kategori:

Trött efter en lång dag!

Red ut på Lucky, red upp till Hilde och hennes Java hade fått ett föl inatt guuud vilket sött! Rid turen gick väl ganska bra han tog ett mega hopp i galoppen över en vattenpöl och jag var inte alls berädd xD men det var lindrigt emot vad han brukar göra, lika bra att se positivt han har sina dagar. Pratade med Julia en stund i stallet också få se om vi åker iväg och hoppar någon dag!

Lillan gick det hur bra som helst med enda tills det small till utav åskan hon hoppade runt i hela boxen stegrade och slog i huvudet i taket och tröck in mig i väggen. men det gick bra tror jag lite ont i ryggen å nacken men aja..I veckan är det dags att sätta igång henne också, ska bli riktigt kul och hoppas verkligen att hon håller ihop nu så vi kan starta i sommar!


och nu när jag kom hem så är min älskade hund sjuk, du måste klara det här gumman. Lava jag klarar mig inte utan dig. Du ligger bara där och tittar äter inget och bara stirrar rakt in i väggen, vad är det som hänt gumman? Inte ätit eller druckit sen imorse, önskar jag kunde förstå ditt språk. älskar dig mer än allt annat på denna jord!

Och dig förstår jag mig inte på!

men jag vet att du betyder för mig,

för mycket för att låta det vara...

http://www.youtube.com/watch?v=y8pvXLVu8Yk&feature=related

 

/ E


Barnvakt

Publicerat: 2010-05-18 / 20:01:04 | Kategori:
Har inte skrivit på några dagar nu seegt utav mig!

Men det har väl inte hänt så mycket under de senaste dagarna, har hand om Lillan den här veckan för Lisbeth är i Grekland och har det skönt, men hon lovade att ta med sig värmen hem så okej då ! :D hah!


Just nu sitter jag uppe i Insjön och är barnvakt med Toni, han är ute och sågar ved och jag kollar på tv med Alva! Innan vi åkte upp hi tvar vi till stallet och gjorde iordning åt bebisen, och Toni påstår att han klappade henne men vet inte riktigt vad ja ska trp om det vavava? haha ;) upp till bevis gubben! Han gav henne iaf en morot, snällt av han :)

Sommaren är påväg SÅ skönt så det finns inte :) gillas vääääldigt mycket ifrån mig, att dricka en kall öl nere vid sjöm uuuh va gött :) Skolan är snart slut också, skönt! Sommarlovet efter längtas ganska starkt !


Men nu ska ja läsa bok för Alva, så att hon kanske somnar!


pussss


trevlig helg,

Publicerat: 2010-05-11 / 11:10:44 | Kategori:
helgen har vart helt galen, har varit uppe i Sollerön med Malin,Toni,Kenneth, Jasmine och Marcus ! mycket trevligt folk det dära, Marcus och Toni levde livet inne på Mc Donalds i mora så dit är vi nog inte välkomna någe mer. Men vi får se om den saken, har varit på rättviks marknad varje dag också helt slut efter helgen!lite bilder ifrån helgen,

,

Publicerat: 2010-05-04 / 18:17:26 | Kategori:
Du sa att vi skulle vara vänner, var det bara tomma ord?

Det finns sjukt mycket jag vill säga men inga ord kommer ut,
enda som kommer ut är förlåt. men det räcker inte,


RSS 2.0