17.46

Publicerat: 2011-03-17 / 17:35:58 | Kategori: vardagen
Praktiken är helt okej, eller vänta den är typ as bra ! ;) Trivs som sjutton skulle lätt kunna jobba där efter all skola är klar.. mmm nice =)

Iaf det har inte hänt så mycket, men iaf har tränat och så dock inte lika mycket som jag brukar vilket suger för jag får abstinens.. :o men aja! det tar upp nästa vecka igen när jag har mer tid, och inte slutar mitt i nätterna. :)

Och nej du en vacker dag hörs vi inte allste ska du ha klart för dig,Fixa lite hemma nu, sen dra iväg och käka med E ;) ♥ 


hare bra! pusssssssssss......

Publicerat: 2011-03-14 / 17:36:26 | Kategori: vardagen
Så jävla trött på allt och alla....

sätta mig och grina i ett hörn är det jag ska göra eller fly ifrån alla jävla kuk problem..... faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan..................

hos mamma och pappa

Publicerat: 2011-03-09 / 14:30:41 | Kategori: vardagen
hejhallå!
Min praktik har tagit fart, och jag är nöjd med min plats även fast vissa sa att det skulle vara det sämsta stället att vara på men jag trivs ;) så det blir tre fart fyllda veckor! :)
Igår kastrerade vi katten också, shit vad äckligt det var! Men hoppas på att han slutar kissa annars blir jag galen -.-
Jag och hanna är och tvättar kläderna han kissat på, mmm mums <3 eller INTE! Vi ska nog bada om en stund också as skönt och avslappnande! :) På fredag blir det lite folk här och bada å grejja haha hur det slutar vet vi inte förens då.
Har inte så mycket mer att skriva just nu ! :) bloggar kanske sen
hampus ♥
Pussssssis

23.50

Publicerat: 2011-03-02 / 23:41:34 | Kategori: vardagen
bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä jag är tröttis och vet att jag kommer ha träningsvärk imorgon när jag vaknar så jag gruvar mig för att sova ;) hahahh WEEEEEEEEEEEEEO!
H ♥


20.01

Publicerat: 2011-03-02 / 19:54:05 | Kategori: vardagen

Idag är jag arg och ledsen ;) åååååååååh vilken bra dag eller inte och alla får ut för det ;) ja är sååå snäll! men ska snart åka på träning och döda någon :) as bra ! :)

Jag och mamma ska åka bort i maj, fyfan vad skönt det ska bli. Vart vi ska får ni veta sen!

 i love och längtar! ♥


tack för att ni två finns!

Publicerat: 2011-03-01 / 13:56:05 | Kategori: vardagen
älskar er som fan !00.48

Publicerat: 2011-03-01 / 01:02:29 | Kategori: vardagen

Sportlov är det jävligt skönt faktiskt :)

Hampus, Svensson och Peppe kom och kidnappade Hannis och skulle dra på pitchers men jag VÄGRAR åka någonstan med min hudinflamation, fyfan hur mitt ansikte ser ut :-o skäms :/ Men aja fått medicin nu så det lär väl ska gå över om ett par dagar. ajuste, peppe målade kattens klor rosa också!

Helgen har vart helt galen, och jag lovar helt galen.. Vi "bönder" kan då festa och inga gränser finns. I fredags skulle vi fira Svensson som blev 20, vi hann vara hos han i typ en kvart hahah sen skulle vi in till stan och ja vi hamnade hemma hos mig framför x-boxet haha greeaaat! :D as kul att spela iallafall! :)

Lördagen har nog vart den roligaste dagen på länge fyfan vad fest det var! Det började med att vi fick skjuts av Jimmy Liljadal till Svartnäs och jag lovar jag har aldrig åkt så långt ut i skogen, men iallafall vi skulle ut dit för att umgås med Svensson, Marcus och Hampus och kolla på skoter tävlingarna.. Och jag trodde fan inte att gammla människor kunde släppa loss, men tydligen ;) det är alla stadsingar som är torra bara! Fan lev livet folk! Det slutade med att alla har minnes luckor förutom ida som var nykter hell yeah! vad kul hon har haft åt oss tydligen. 
Olemme julma juoda olutta!


Vi badade hos min mor och far också ! ;)
Fler bilder kan ni glömma faktiskt för dom ser ut som aah inget ni ska se iallafall ;) Och du din buse <3


 


Nu vet ni vad jag har gjort i helgen, knappt så jag vet det själv för fan! :D

 Nu ska jag mysas med ida, natti <3RSS 2.0