längesen

Publicerat: 2011-01-31 / 20:37:13 | Kategori: vardagen

Har äntligen internet hemma igen, nu kan jag börja skriva av mig igen på kvällarna, härligt !

Det har hänt väääldigt mycket på senaste tiden, och jag vet inte vart jag ska börja men att skriva allt här blir alltför mycket. men sånt händer, man får klättra sig igenom och trassla ut!
Har bytt klass till fp09, KUNG ! :D klassen är bäst i sverige!

Kan iallafall säga några saker som jag känner att jag lär skriva av mig om,


Det jag var så överlycklig över i många månader försvann över en kväll, den kvällen drog det in en våg över mig med ensamhet och osäkerhet. Den sitter kvar än och det är verkligen ingenting jag behöver just nu, för jag vet inte vad jag ska göra med dig ? med våran vänskap, det sista jag vill är att förlora dig, men att inte kunna lita på dig det gör mig så osäker på vad som är bäst ? Fast du sa endå till mig som det var? jag kanske kan lita på dig, det vart bara fel den där kvällen? Och förlåt att jag är så självisk. Men jag är inte van vid det hära, inte kaoset inte vara beroende av någon. Det känns konstigt att ha någon där jag kan prata med om vad som helst? För det kan jag va? Jag vill verkligen inte att det ska vara såhär men, det blev så endå.. Vi pratar knappt längre, och när det inte händer något så tynar allt ut.  
jag vet själv att jag inte skulle kunna klara mig utan dig, faktiskt inte. har tyvärr brytit kontakten med en människa som stod mig nära, men det är bäst att det är och förblir så. Det funkar inte på det viset som det var. Det var ett steg för mig som är väldigt drygt fortfarande och kommer nog vara ett tag, men jag blir starkare för varje dag och utav det mår jag bra.


Snart kanske Svensson snabbast i världen kommer också, men han skulle ju trotts allt bara duscha och fylla på olja i bilen men det tar ungefär FEM år ;) hannis sover så sött här bredvid också hon låter som en hård stenkross!

svek

Publicerat: 2011-01-28 / 12:46:22 | Kategori: de känns

Allt känns så jävla värdelöst spelar ingen roll vad man gör, men när man inte får något tillbaks så kommer känslan krypandes.


ett tag sen

Publicerat: 2011-01-18 / 10:04:59 | Kategori: vardagen

Ojj, det var ett tag sen jag bloggade nu insåg jag men jag har inte haft något internet hemma? :( Men nu funkar det igen :D wiie! vilket betyder mer bloggande osv. brabra..

H bor hos mig tillfälligt, en massa problem uppstod och de är klart du får bo hos mig. <3

Iallafall en massa har hänt den senaste tiden, träffat nytt folk bättre folk ? Gjort mig av med människor jag varken kan lita på eller behöver? Har känt mig "tvingad" till att umgås med er, men nu är det nog.. Ni bestämmer inte över mig tyvärr. Ett poäng till mig!

Börjat träna igen, AS kul! Xzumba är det faktiskt idag i loove it ! Imorgon är det step up ? något nytt, sis tyckte jag skulle hänga med på, okaaay klart jag är på :) Solar engång i veckan också, (y) jäääklar vad de tog igår på både mig och E, fräknar fick jag ååh :( aja, det blir säkert bra till slut :)
Katten är förövrigt helt galen, :( någon som har förslag ? han låter heela tiden klättrar på ALLT. Biter killar i fötterna när dom sover ? hah ;) annars är han snäll.

Nu ska ja nog kolla på lite kläder ;)


my big love!

Publicerat: 2011-01-05 / 05:53:56 | Kategori: vardagen


Min älskade vän, I loooove u ♥

medans hanna sover

Publicerat: 2011-01-03 / 12:35:22 | Kategori: vardagen

Precis hanna ligger och sover JÄKLA sömntuta ;) iallafall har tvätt tid hela dagen kan behövas och samtidigt så städar jag också :p fast min dammsugare har gått sönder :'( Någon ge mig en ny !? (a) 

ikväll ska jag och sola, mmh skönt! och imorgon blir det att jobba ser det ut som och på onsdag träna ! weey, ajuste ska till avesta på onsdag också på vinter crusing ;) nice! tror det blir nyktert då ? 

Har lovat mig själv att vara nykter i två månader, vilken ingen tror att jag klarar ?!!? fattar inte riktigt vad ni menar, h a h a! :D nu jävlar ska det blir ändring, och det är fort.

har inget mer att säga just nu, bloggar mer ikväll! 


~

Publicerat: 2011-01-01 / 19:24:52 | Kategori: de känns
Varför ska man alltid få ta skiten av folk när det inte är ens egna fel? Det är synd om dig, du är för snäll och kan inte säga ifrån. Det är inte rättvist.

Jag ska hjälpa dig <3

Sista dagen,

Publicerat: 2011-01-01 / 19:21:35 | Kategori: vardagen
Det hara hänt v ä l d i g t mycket på senaste tiden så jag har inte haft lust att blogga, men förhoppningsvis ska det lösa sig bara vi pratar igenom det. ;) Men iallafall min Rock har sovit hos mig flera nätter och det är SÅ skönt att ha henne där. Att kunna prata med henne om allt är nog det skönaste, jag behöver inte bry mig om vad jag häver ur mig när hon är där för hon vet vad allt handlar om. Tack & Lov för det! <3

Har nyss käkat middag med Fam. E .. :p Sista dagen vi ser Emma på ett tag hon åker tillbaks till aus, inatt. tråkigt men hon kommer hem snart igen i hope !

Har inte så mycket mer att skriva nu, men hoppas alla hade ett bra nyår för det hade inte jag! ;/RSS 2.0